Новини
Включи се в националния музикален конкурс „Милчо Левиев“ Майстори сред, майсторите
04.04.2024

Изпълнителна агенция за българите в чужбина информира за провеждането на Национален музикален конкурс „Милчо Левиев“ Майстори сред, майсторите. Конкурсът ще се проведе в периода от 6-ти до 11-ти юли 2024г. в Пловдив.

Конкурсът се организира от Сдружение за култура и образование „Милчо Левиев“ и Община Пловдив, със съдействието на НУМТИ „Добрин Петков” – Пловдив и с подкрепата на Изпълнителна агенция за българите в чужбина.

Изданието на конкурса е предназначено за български пианисти на възраст от 10 до 25 години. В рамките на инициативата форумът предвижда провеждането на майсторски класове и заключителен концерт на лауреатите на конкурса.

Целта на конкурса е да подкрепи ученици и студенти в музикалното им развитие.

 

  • Кандидат участниците е необходимо да свирят поне 3 различни стила на пиано.

Конкурсната програма ще започне с пресконференция и Концерт на журито, в следващите дни ще бъдат проведени семинарни дни, както и самата конкурсната програма, а накрая награждаване и концерт.

 

Изпълнителна агенция за българите в чужбина ще поеме разходите за участие и настаняване на един или двама участници от българските общностти в чужбина.

Моля, да обърнете внимание на срока за кандидатстване при нас е 15.05, крайният срок за всички останали е 1.06, който ще видите в прикачения файл с подробната информация и регламент на конкурса.

Да се изпращат видео записи, по възможност с линкове в YouTube или друга подобна платформа или за сваляне като файл.

 

Моля да изпратите записите както и данни за участник включващи: (име, години, град, държава)

Лице за контакт:

Имейл: iva.krumova@aba.government.bg

Телефон: 02/9350663

Главен експерт в ИАБЧ -  Ива Крумова

 

Регламент на конкурса: ТУК

 

Снимка: Интернет

 

 

Политика за използване на личните данни и бисквитки при използване на сайта