Новини
Включете се в конкурса „Коледа в нас“
22.12.2022

За девета поредна година Изпълнителна агенция за българите в чужбина; интернет телевизията Аз мога аз знам и Национален дворец на децата имат честта да поканят всички деца, родители и учители да вземат участие в конкурса „Коледа в нас“.

Основната цел на инициативата е да излъчи и награди най-добрите коледни тържества включващи най-добрата подготовка и най-хубавото празненство след това. Разкрийте и покажете огромния творчески потенциал и енергия, които българските учители и деца носят, независимо къде се намирате в страната или извън пределите на родината.

Какво трябва да направите:

  • Да снимате коледното тържество на вашите деца от детската градина или на учениците ви от първи до осми клас в любимото училище в България или в чужбина.

Всички видеа, ще се оценят от експертно международно жури, което ще определи, кои са най-добрите коледни тържества.

Изисквания за видео заснемане:

  • Материалите трябва да отговарят на следните качества и формати: Full HD video 1920x1080, 50i, 25 fps, (MOV, mpg, mpeg, mxf, mp4) audio 48khz .

  • При заснемане на видео с телефон, той трябва да е в хоризонтална позиция. Материалите могат да се изпратят също и чрез DVD на адрес:

бул. „Александър Стамболийски“ 191, 1309 София, за конкурса „КОЛЕДА В НАС“ или на имейл адрес: azmogaazznam@abv.bg, чрез WeTransfer или друга платформа.

Всички заснети и изпратени коледни тържества, ще бъдат излъчени в ефира на интернет телевизията Аз мога аз знам, за да запазите и споделите с родители, близки и роднини по целия свят красивите, сплотени и щастливи мигове от коледните празненства на вашите деца и ученици.

 

Очакваме ви!

 

КРАЕН СРОК ЗА KАНДИДАТСТВАНЕ ДО: 25 ЯНУАРИ 2023г.

Снимки: Личен архив
Автор:
Артем Лахно


 

Политика за използване на личните данни и бисквитки при използване на сайта