Новини
Висшето Училище по телекомуникации и пощи даде начало на новата учебна година
08.09.2023

Новата учебна година във Висшето Училище по телекомуникации и пощи започна с тържествено откриване. Церемонията откри зам.министър председателя и министър на външните работи на Република България г-жа Мария Габриел. На събитието присъства и изпълнителният директор на Изпълнителна агенция за българите в чужбина г-жа Райна Манджукова.

На събитието бяха връчени дипломите на випуск 2023, както и отличия на новоприети първокурсници и класиралите се с най-висок бал.

От ръководството на университета с ректор проф. д-р Миглена Темелкова са горди със своите студенти и полагат огромни усилия към това да дават най-доброто образование на студентите, както и да им обърнат необходимото внимание, за да ги превърнат в свои приятели, последователи, знаещи и можещи млади хора.

От името на изпълнителния директор г-жа Райна Манджукова и целия екип на Изпълнителна агенция за българите в чужбина пожелаваме на студентите и на целия колектив на ВТПУ успешна нова учебна година и попътен вятър на тези, които днес получиха своите дипломи.

Снимки: ИАБЧ

 

Политика за използване на личните данни и бисквитки при използване на сайта