Новини
Сдружение „ГЛАС“ навърши 10 години
21.02.2023

По повод годишнината на Сдружение „ГЛАС“ и честванията по случай навършването на 150 години от гибелта на Апостола на Свободата - Васил Левски, Сдружение „ГЛАС“ организира конкурс на тема: „150 години безсмъртие“.  

Участниците имаха възможност да се състезават в общо три категории – рисунка, стихотворение и есе. В журито на конкурса бе и изпълнителният директор на Изпълнителна агенция за българите в чужбина – г-жа Райна Манджукова, която класира най-добре представилите се в категорията стихотворение. Класираните на първо, второ и трето място в тази категория са: Борис Александров, Михайло Асков и Владана Захариев.

Класирането на рисунките от Любиша Пенев отличи на първо място - Сара Евтимов, Катарина Бойков – второ място и Анастасия Цеков – трето място. В категорията есе наградените са в реда както следва: първо място –  Теодора Рангелова, второ място – Магдалена Василова и трето – Саня Радойков, класирани от Милена Миленова.

Отличените получиха спеиална покана от Сдружение „ГЛАС“ да присъстват на малко тържество, което ще се проведе в четвъртък, 23 февруари от 14 часа в офиса им, за да им бъдат връчени грамотите и наградите, които са любезно предоставени от Изпълнителна агенция за българите в чужбина и Столична община. По повод празника г-жа Райна Манджукова, освен част от журито на кокурса, влезе и в ролята и на телевизионен водещ. Очаквайте интервюто на г-н Александър Димитров – председател на Сдружение „ГЛАС“.

По повод годишнината от името на изпълнителния директор на Изпълнителна агенция за българите в чужбина, г-жа Райна Манджукова и целия ни екип искаме да изкажем своите сърдечни поздравления към Сдружение „ГЛАС“ и неговия председател г-н Александър Димитров.

С пожелания за здраве, устрем, целенасоченост, професионализъм и неизчерпаемо работно вдъхновение.

Допълнитела информация може да видите тук:

https://www.bta.bg/bg/bg-world/410679-blizo-40-detsa-se-vklyuchiha-v-konkursa-150-godini-bezsmartie-v-bosilegrad

https://glaspress.rs/10-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%b8-%d1%81%d0%b4%d1%80%d1%83%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d1%81-%d0%b1%d0%be%d1%81%d0%be%d0%bb%d0%b5%d0%b3%d1%80/

Снимки: БТА

Политика за използване на личните данни и бисквитки при използване на сайта