Новини
Работна среща на Вицепремиера и министър на външните работи Мария Габриел в ИАБЧ
31.07.2023

На 31.07.2023 г. в Изпълнителна агенция за българите в чужбина се състоя среща на вицепремиера и министър на външните работи г-жа Мария Габриел с ръководството и служителите на Изпълнителна агенция за българите в чужбина.

Министърът на външните работи се запозна с ред инициативи и дейности на институцията, по които тя е партньор на организациите на българите извън България.

Разгледани и разисквани бяхa особености на взаимодействията и възможностите пред институцията за намиране на нови решения.

В разговора със служителите на министър Мария Габриел бяха съобщени някои детайли по развитието на най-представителните инициативи, споделени бяха ключови моменти в комуникацията.

Вицепремиерът прояви интерес към ангажиментите на голяма част от служителите, които посочиха акценти в тяхната дейност. Представени бяха някои особени моменти в развитието на комуникацията на институцията с организациите на сънародниците по света: самостоятелни, самофинансиращи се, партньори на администрацията в България в родолюбиви инициативи и дейности.

Срещата със служителите премина като потърсен и пожелан контакт за изясняване на теми и проблеми.

Снимки: ИАБЧ

 

Политика за използване на личните данни и бисквитки при използване на сайта