Новини
ПРИВЕТСТВИЕ ПО СЛУЧАЙ 8 ДЕКЕМВРИ
05.12.2019

ПРИВЕТСТВИЕ НА И.Д. ПРЕДСЕДАТЕЛЯ  НА ДЪРЖАВНАТА АГЕНЦИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА ДИМИТЪР ВЛАДИМИРОВ ДО БЪЛГАРСКИТЕ СТУДЕНТИ ПО СВЕТА ПО СЛУЧАЙ 8 ДЕКЕМВРИ

Скъпи млади приятели,

За мен е чест и удоволствие да ви приветствам от свое име и от името на Държавна агенция за българите в чужбина по случай празника на българските студенти - 8 декември.

Младите хора са надеждата на страната ни за устремно развитие и просперитет. Те най-лесно усещат пулса на времето. Те особено ценят времето.

Във вас ние виждаме хората, които са готови на упорит труд, млади хора знаещи и можещи, амбициозни, мотивирани, отговорни.

Реализацията в Родината е резултат от мотивиран избор.Тя е израз на светоусещане. В България можете да бъдете особено полезни на страната си – в процес на промени и реформи.

Благодарим ви, че зад граница създавате младежки сдружения, които популяризират българската духовност и култура.

От голямо значение е повече млади хора да се включват в кариерните форуми, свързани с реализацията на младия човек. Кариерните форуми са уникален модел за информация и общуване.

Разчитаме на това младежките сдружения да насърчават българските студенти в чужбина да участват в кариерните форуми, осъществявани в България и извън страната.

Желая ви незабравими студентски делници и празници, нови приятелства и срещи в академичните среди, които оставят следи.

С приятелски поздрав,

Димитър Владимиров

И.д.председател

Политика за използване на личните данни и бисквитки при използване на сайта