Новини
Празненство в „АБВ Учебна Академия“ по случай 24-ти май в Атина
30.05.2023

По повод 24-ти май екипът на неделно училище „АБВ Учебна Академия“ бе подготвило една различна презентация вдъхновена от празника. За реализирането ѝ бяха използвани съвременни технологии и професионалните умения на г-жа Ваня Гочева. Преди лятната ваканция на учениците и в последния училищен празник бяха „проверени“ и уменията за краснопис на родителите и учениците.

Освен дигиталното въведение, класната ръководителка на учениците от втори и трети клас г-жа Гочева и децата представиха есета на тема „Роден език“, които бяха прочетени от учениците пред родители и техните съученици. По-малките възпитаници с ръководител г-жа Десислава Димитрова и Таня Гатева се бяха подготвили със стихове за буквите, които рецитираха.

Празничната програма и чествания завършиха с народни танци изпълнени от деца в предучилищната група, а след това и с всички присъстващи. Активните родители на децата решиха да покажат и техните креативни и творчески умения, като с част от донесените цветя направиха богат венец, с който бе украсен портретът на светите братя Кирил и Методий.

Българското неделно училище „АБВ Учебна Академия“ град Атина отправи своите благодарности към учителите за добрата организация и на родители и ученици за реализирането на празника. Специални персонални благодарности отправиха и към Десислава Димитрова; Ваня Гочева; Габриела Атанасова и Таня Гатева. 

Снимки: Българско неделно училище „АБВ Учебна Академия“ град Атина

Политика за използване на личните данни и бисквитки при използване на сайта