Новини
Празненства в Българското културно сдружение „Малката България“, Мюнстер Германия
08.01.2024

Българско културно сдружение „Малката България”, Мюнстер Германия посрещна Коледния си празник с огромно вълнение и удовлетворение от постигнатото през изминалата 2023-та година.

С приятели и гости сдружението отпразнува последното си събитие. Вълнуващо започна вечерта с участието на един много специален гост, харизматичната и лъчезарна любимка на поколения българи Йорданка Христова. Деца и възрастни я отрупаха с цветя и внимание на което тя отговори с цялата си любов, като пя и танцува на сцената за всички гости. В празничната програма с фолклорна и популярна музика се включиха още: Михаил Цонев - музикант и Юлияна Талева - певица, които допълнително допринесоха за настроението на вечерта.

Гости на „Малката България” бяха почетният консул на българите в провинция Северен Рейн Вестфалия, господин Йостмайер, неговата съпруга и всички приятели, които пристигнаха от различни точки на провинция Северен Рейн Вестфалия, тези, едни, които прекосиха цяла Германия и други, долетели от България и Австрия, за да бъдат част от този празник.

Коледа и Нова година пристигнаха в „Малката България” с много очакване, магични, вълнуващи и споделени!

Снимки: Българско културно сдружение "Малката България"

Политика за използване на личните данни и бисквитки при използване на сайта