Новини
„Мениджър за един ден“ в Изпълнителна агенция за българите в чужбина
27.04.2023

За поредна година Изпълнителна агенция за българите в чужбина взе участие в 21-вото издание на „Мениджър за един ден“. Участниците, които избраха да се включат в инициативата, имаха възможността да се срещнат, да разговарят и да се запознаят с изпълнителния директор на агенцията - г-жа Райна Манджукова; заместник изпълнителния директор - г-жа Дилайла Михайлова и главния секретар - г-н Бойко Пъдарски и да усетят какво е да си мениджър дори и за един ден.

В рамките на работния ден младежите научиха за част от проблемите, отговорностите и задълженията, с които ежедневно служителите се сблъскват и се налага да решават. След като се запознаха с част от работните задачи в агенцията, всички заедно обсъдиха актуални теми и въпроси свързани с българите в чужбина и имаха възможност да задават въпросите, които ги вълнуват най-много. Участниците дадоха своите идеи, предложения и коментари и по зададен казус от изпълнителния директор.

В заключителната част на събитието на всички участници в инициативата бяха връчени сертификати за тяхното участие в „Мениджър за един ден“ в Изпълнителна агенция за българите в чужбина.  

Снимка: ИАБЧ

Политика за използване на личните данни и бисквитки при използване на сайта