Новини
Коледно тържество в Брюксел
21.12.2023

Българското народно училище в Брюксел събра на 16 декември своите възпитаници на коледно тържество. Празниците свързват. За семействата от смесени бракове те са особен момент за общуване.

С много смях и обилно поръсени с брокат, под звуците на любими песни, много танци, игри и ателиета учениците отпразнуваха прекрасното коледно парти. Щастливите деца пяха, танцуваха и не спираха да творят.

„Благодарим ви, скъпи родители , първо че ни се доверихте и че сте толкова мили и сърдечни хора. За първи път виждам толкова дружелюбни, усмихнати и приветливи хора на едно място...", продължава разказа си за празника развълнувана Валентина Найденова.

"Ние сме многократно по-щастливи, че успяхме да превърнем скромното ни тържество в незабравим, бляскав празник! Весели празници!“, допълва училищният ръководител. За учениците и родителите това е първа Коледа, която ги събира на празник.

През новата година от училището очакват малчуганите заредени с енергия и ентусиазъм да продължат да учат и да бъдат с вярата, че всички заедно вършим добро.

Текст и снимки: Валентина Найденова, Българско народно училище - Брюксел

Политика за използване на личните данни и бисквитки при използване на сайта