Новини
"Изпитът" - филм за Васил Левски
12.04.2021

   Успешно беше реализиран "Изпитът" - филм за Васил Левски, като за осъществяването на проекта бяха привлечени участници от България и млади българи от българските общности в чужбина, учители и културтрегери.

   Филмът „ИЗПИТЪТ“ е разказ за Левски, съчетан с откровено непринудена  дискусия между децата и младите хора за активната им гражданска позиция днес, спрямо неговите идеи. Паметниците на Левски по света и рисунките включени във филма на децата ще допълнят разказа за Левски. 

Инициативата даде възможност на младите хора да изразят своето отношение към делото на Апостола на свободата; стимулира се творческото мислене и изявата на младите хора, даде се възможност на учениците чрез средствата на информационните и комуникационните технологии (ИКТ) да представят своята гледна точка за значението и актуалността на събитието в националната ни история; стимулира се изследователската дейност.

 

Филмът е създаден от : https://azmogaazznam.com/index/competitions/id/300?fbclid=IwAR26FcovrS7iN2P3y1fCap4MWAi9ajxinZTjxQelThXqvH1K4J8i8VkwiKA

Гледайте филма ТУК:

https://www.youtube.com/watch?v=e2ixzr3XC6o&t=582s

Политика за използване на личните данни и бисквитки при използване на сайта