Новини
Изложба в музея „Земята и хората“ на 1-ви юни
02.06.2023

На Празника на децата – 1-ви юни екип на Изпълнителна агенция за българите в чужбина има удоволствието да посети награждаването на най-добрите илюстратори от Клуб „Млад илюстратор“ при 19 СУ „Елин Пелин“, 144 СУ „Народни будители“ и Ателие „Приказен свят“ както и изложбата на техните творби.

Събитието се проведе в Националния музей „Земята и хората“, на което присъстваха деца, родители и гости. Официалното откриване направи д-р Лили Старева, която отправи специални благодарности и поздравления към хората участвали в проекта – г-жа Таня Антонова – ръководител на Ателие „Приказен свят“; доц. Николай Цачев; г-жа Нели Бояджиева – психолог и преподавателите по изобразително изкуство включили се в инициативата. Своите поздравления към гостите в музея направиха доцент Цачев и представител от екипа на музея. Освен на изложбата, гостите се насладиха на награждаването на най-високо отличените творци, на музикални изпълнения на пияно и на български народни танци.

Специални поздравления към работата на целия екип прочете Лили Спасова от Изпълнителна агенция за българите в чужбина от името на изпълнителния директор на агенцията г-жа Райна Манджукова, която честити празника на децата и пожела успех на изложбата и чрез силата на изкуството да градим мостове на разбирателство и любов.

Снимки: ИАБЧ

 

 

Политика за използване на личните данни и бисквитки при използване на сайта