Новини
ФАР - Седем години Мултимедиен портал на български и сръбски език
01.03.2023

От името на изпълнителния директор г-жа Райна Манджукова и целия екип на Изпълнителна агенция за българите в чужбина искаме да изкажем своите сърдечни пожелания и поздравления към целия екип на Интернет Портал ФАР (www.far.rs) по случай седмия им рожден ден.

През тези години ФАР може да се похвали с многобройни медийни материали, както на български език, така и на сръбски, спазвайки стандартите на професионалната журналистика.  

Медията си е поставила високи цели да предоставя качествено отразяване на данни и информация, което да е интересно, достъпно и обхващащо актуалните теми, които са важни за българската общност в Сърбия и всички граждани, независимо от националната и религиозната им принадлежност.   

Сред хората медията е доста разпознаваема, като отстояваща ценностите на българската общност. В начина им на работа могат да се откроят - популяризирането на истинските човешки ценности, толерантността, демокрацията и не на последно място предоставянето на важна информация от всички сфери на живота чрез различни форми на медийно изразяване. За предоставянето на информацията пред аудиторията те залагат на аналитична журналистика и телевизионна продукция – ФАР ТВ. От медията са се погрижили и за по-малките читатели, като им предоставят специално разработено за тях съдържание в списание Фарче.

Желаем им много здраве, професионални успехи, доволни, щастливи и добре информирани малки и големи читатели и множество отразени събития и новини спрямо журналистическите стандарти.

Снимка: ФАР

Политика за използване на личните данни и бисквитки при използване на сайта