Акценти
Сподели:
Конкурс „Бяло и червено за здраве“
26.03.2021

   Скъпи участници в конкурса „Бяло и червено за здраве”,

 

Дойде моментът, който всички очаквахме – оценяването и награждаването.

 

Първо искаме да споделим, че останахме приятно изненадани не само от количеството на пристигналите експонати, но и от невероятното богатство от идеи, багри и красота. Ето защо журито се събра, обмисли и реши, че първоначално обявеното условие, че ще бъде наградена само една творба от всяка категория, е невъзможна!

 

Според новия регламент:

*във всяка категория ще има първо, второ и трето място;

*остава Специалната награда на публиката;

*установяваме три поощрителни награди за най-малките участници;

*всеки участник ще получи грамота.

И тъй както вие ни изненадахте с творбите си, ние положихме всички усилия да ви изненадаме с хубави предметни награди, които ще изпратим по пощата.

Крайният резултат от оценяването се формира след приключване на онлайн гласуването.

Резултатите от класирането по категории и имената на наградените ще бъдат публикувани на страницата на нашето сдружение

https://www.facebook.com/groups/282713149064032

Резултатите ще обявим официално на 31.03.2021.

Бъдете здрави, бели и червени!

На 21.3..2021 ще публикуваме по категории експонатите за гласуване на Специална награда на публиката. Гласуването ще се осъществи само въз основа на броя „харесвания” (лайкове).Крайният брой лайкове ще бъде пресметнат на 30.03.2021 г. Постъпилите след тази дата няма да бъдат зачетени.

Резултатите ще обявим официално на нашата страница на 31.03.2021.

Смятахме да организираме уоркшоп и изложба. Локдаунът обаче продължи по-дълго и се наложи да променим формата на събитието – за сега направихме всичко онлайн.

Изложба, която да покаже получените творби, планираме в изложбената зала на Дома на националните малцинства в Прага, 11.05. – 04.06.2021 г. Надяваме се дотогава „да ни отключат”. При откриването ще има вернисаж, а преди приключването, около 1 юни, по случай Деня на детето, дерниера.

*Организаторите си запазват правото за промени в регламента и наградите.

*Участниците отстъпват всички права и разрешават разпространяването на експонатите в рамките на настоящия конкурс (медия, статии и др.) както и за промоции на конкурса през следващите години.

*Конкурсът е организиран в рамките на проекта „Завръщане към българските корени”, с подкрепата на Министерството на културата на Чешката република, Кметството на град Прага и Дома на националните малцинства.

*Предоставените и събрани в хода на конкурса лични данни се съхраняват и обработват съгласно действащото законодателство и няма да бъдат предоставяни на трети страни.

Благодарим на всички, които взеха участие в конкурса.

Много се радваме, че в това първо издание на конкурса взеха участие 6 държави: България, Германия, Испания, Италия, Украйна и Чехия.

Имаме участници от всички възрастови групи и във всички категории.

 

  • Честита и прекрасна нова Пролет!

 

Политика за използване на личните данни и бисквитки при използване на сайта