Акценти
Сподели:
Филмът "105 минути София- историята на града" на Камен Воденичаров – да го гледаме безплатно онлайн
17.03.2021

Имаме удоволствието да отправим покана към българските деца в чужбина, техните учители и родители да гледате документалния филм за София и нейната история, разказана прекрасно от Камен Воденичаров и екипа на Камен Во студио в платформата:

https://kino.filmabee.com/dokumentalno/105-minuti-sofia

Ще се радваме информацията да достигне до възможно най-много българчета по света и те да научат повече за историята на столицата ни.

Организаторите от https://kino.filmabee.com/dokumentalno/105-minuti-sofia ще дадат възможност, чрез безплатен линк, с образователна цел, за българските училища извън граница филмът да бъде достъпен в рамките на 72 часа.

Дискусията по филма заедно с Камен Воденичаров ще се състои тази неделя, 21.03. 2021г, от 19ч българско време. Зрителите ще имат възможност да зададат въпросите си лично.

Филмът "105минути София- историята на града" е с отличие за най-добър документален филм на фестивала" Бели нощи" в Санкт Петербург, Русия и е подобаващо оценен и на редица други места.

Очакваме с нетърпение да видим и чуем нашите малки сънародници тази неделя, 21.03. от 19ч българско време във Филмаби/ Filmabee.

За безплатен линк и вход към филма пишете на -  zpetkova7@gmail.com

Политика за използване на личните данни и бисквитки при използване на сайта