Акценти
Сподели:
ЕВРОВИЗИЯ 2021
30.03.2021

Държавната агенция за българите в чужбина е един от институционалните партньори на организаторите от българска страна и подкрепяме популяризирането на изпълнителката Виктория и нейното участие на Евровизия 2021.

На 10 март 2021 г. бе представена песента "Growing Up is Getting Old" със специален концерт, който бе излъчен по БНТ 1, като съорганизатори. Премиерата на песента привлече вниманието на хиляди фенове от цял свят и се превръща според наблюдатели и специалисти в един от фаворитите за победа на Евровизия 2021.

https://www.youtube.com/watch?v=UsmJ2nEV7gI&t=4s

Българското предложение за Евровизия 2021 вече има и международна премиера във всички дигитални музикални платформи. "Growing Up is Getting Old" е налична в Spotify, Apple Music, Tidal и Deezer. Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18, 20 и 22 май.

Държавната агенция за българите в чужбина подкрепя ЕВРОВИЗИЯ 2021, като в последните години „Евровизия“ се превърна в мост с българските общности зад граница, както поради самото естество на проекта, където хората имат директно участие и влияние върху резултата, така и заради самите ни участници, които носят в себе си една младежка и модерна визия, с която представят България със самочувствие и гордост.

Нека пожелаем успех на талантливата Виктория и нека гласуваме за нея където и да сме по света!

Как да подкрепите България на ЕВРОВИЗИЯ 2021  на 20 и 22 май разберете на:

https://bulgaria2021.com/

Политика за използване на личните данни и бисквитки при използване на сайта