Акценти
Сподели:
Career Show Marketing, Sales & Customer Service на 30 ноември
25.11.2021

На 30 ноември предстои да се осъществи Career Show - Marketing, Sales & Customer Service. Проявата ще протече изцяло онлайн https://careershow.bg/marketing-sales/

 

Събитието събира на едно място водещи работодатели в страната, предлагащи работни позиции за специалисти в областта на маркетинг, продажби и клиентско обслужване.

 

Всеки професионалист, студент, избрал обучение в маркетинг, независимо къде е в момента, може да открие много ново, полезно и интересно за себе си.

 

Освен конкретни предложения с възможности за развитие при среща с работодатели, проявата предлага програма с  дискусии и уъркшопове. 

 

Експерти ще дават съвети за успех в конкурентна и бързо променяща се среда.

 

"Целта на Career Show - Marketing, Sales & Customer Service не се ограничава до представянето на позиции за работа. Наш основен приоритет винаги е да дадем максимална добавена стойност от участието в събитията ни. Лекторите на събитието, които ще дадат насоки на участниците, са признати професионалисти. Вярвам, че да почерпиш от техните знания и да се включиш в сесии на професионален коучинг е чудесна възможност", коментира  Симона Харизанова.

 

Всеки интересуващ се от Marketing, Sales или Customer Service може да се включи в събитието след задължителна регистрация на careershow.bg/register

 

Политика за използване на личните данни и бисквитки при използване на сайта