Новини
ИАБЧ участва в Ден на отворените врати в МВнР
02.10.2023
В края на Ден на отворените врати в Министерство на външните работи, Изпълнителна агенция за българите в чужбина, благодари на всички хора, които дойдоха и се запознаха с нас на един от 15-те щанда на събитието.

Срещите, които днес изпълнителният директор на Агенцията г-жа Райна Манджукова; г-н Валерий Радолов и г-жа Лили Спасова реализираха с всички, които посетиха щанда, бяха повече от полезни и продуктивни за нас.

Пред щанда на Агенцията ръководството проведе разговори с посланици на България в различните страни; млади хора стажанти в Министерство на външните работи; български студенти в чужбина и граждани искащи да научат повече за българите зад граница.

Всеки посетител на събитието имаше възможност лично да зададе всички въпроси свързани с българите в чужбина, българските организации и общности зад граница и да получи отговори лично от ръководството.

Усмивките по лицата на децата, които днес видяхме, са повече от безценни! Разказахме за всички инициативи на Агенцията на малчуганите и техните родители, а те обещаха да се включват в предстоящите такива.

Снимки: ИАБЧ

Политика за използване на личните данни и бисквитки при използване на сайта