Регистър на организациите на
българи по смисъла на ЗБЖИРБ
СЪБИТИЯ
Българско събитие на годината в САЩ
21.12.2010

Редакцията на Eurochicago.com, с подкрепата на посолството на Република България във Вашингтон и консулствата ни в Ню Йорк, Чикаго и Лос Анжелис, стартира през м. юли конкурс Българско събитие на годината в САЩ.

Настъпи време да проведем гласуването, което ще определи главните български събития. Молим ви да се присъедините – обещаваме награди!

Идеята
за конкурса на Еврочикаго е чрез медийно огласяване на събитията с българско участие в САЩ те да добият популярност и да привлекат в по-значима степен вниманието на нашата общност в Америка и по света. Нека заедно отбележим всичко добро, свързано с името на България!

Наградите
на конкурса (лаптоп Lenovo, дигитална камера Sony и др.) ще са за тези, които са готови да разкажат за успехите на другите и да гласуват за тях.

Още за конкурса (линкове)
Срокове и условия на конкурса
Кой може да участва?
Списък на български събития в САЩ (очакваме предложенията ви до 15 януари 2011 г.)

Миналата година
за събитие на 2009-та, макар и неофициално, според писмата на читателите бе определено участието на родената в София Лаура Чуканов на конкурса «Мис САЩ ‘2009», която бе на крачка от спечелването на титлата, класирайки се на финала сред четирите най-красиви момичета в Америка.

За следващата 2011 година
ще се постараем да направим конкурса традиционен. Ще привлечем още партньори и спонсори. За да се включите успешно в разпределението на бъдещите награди, изпращайте ни още отсега и през цялата следваща година отговорите си на следния въпрос: Какво очаквате oт 2011 г., кое събитие не трябва да пропуснем да отразим?

Пишете ни, съобщете за българските успехи, гласувайте за тях!

Благодарим

на нашите медийни партньори:
Българска телеграфна агенция (БТА)
Дарикнюз, КРОСС, Фокуснюз, БГНЕС, Русенюз, ТВ Европа
и на нашите спонсори.
(Ако ви харесва идеята на конкурса и желаете да бъдете сред неговите партньори или спонсори, пишете ни на редакционния ни имейл – линк).
СЪБИТИЯ
ЗА МЕДИИТЕ
Още съобщения
© 1998-2018 Aba.government.bg. Всички права запазени.