Регистър на организациите на
българи по смисъла на ЗБЖИРБ
НОВИНИ
ПРИВЕТСТВИЕ ПО СЛУЧАЙ 8 ДЕКЕМВРИ
08.12.2016

 ПРИВЕТСТВИЕ НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ  НА ДЪРЖАВНАТА АГЕНЦИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА БОРИС ВАНГЕЛОВ  ДО БЪЛГАРСКИТЕ СТУДЕНТИ ПО СВЕТА ПО СЛУЧАЙ 8 ДЕКЕМВРИ

Скъпи млади приятели,

За мен е голяма чест да ви приветствам от свое име и от името на Държавната агенция за българите в чужбина по случай празника на българските студенти – 8 декември.

Денят ни изпълва с радост и оптимизъм, защото вярваме, че младите българи са носители на ново отношение към развитието на обществото и ролята на младия човек в него.

Младите хора по нагласа и светоусещане са устремени към утрешния ден, държат да бъдат в крачка с новите технологии и промените на пазара на труда.

Младите професионалисти, придобили знания и опит в чужбина, са и най-очакваните от бизнеса у нас, защото приемат иновациите, промените и предизвикателствата.

Благодаря ви, че създавате по време на следването ви в чужбина организации, които развиват дейности по популяризирането на българската култура и духовност по света.

Желая ви винаги да бъдете предприемчиви и настоятелни, креативни и силни духовно зрели личности, заради успехите и просперитета на нашата Родина.

           Честит Празник!       

С приятелски поздрав,

Борис Вангелов

Председател

СЪБИТИЯ
Текущи събития
Предстоящи събития
Не са намерени събития
ЗА МЕДИИТЕ
Съобщения
Не са намерени материали в Съобщения за медии
Още съобщения
© 1998-2018 Aba.government.bg. Всички права запазени.