Среща-разговор с българския бизнес в Чикаго

Среща-разговор с българския бизнес в Чикаго

Уважаеми сънародници, собственици на малък, среден или голям бизнес в Чикаго и района, генералният консул на Р. България в Чикаго Иван Анчев и търговският представител на Р. България в Чикаго Теодора Ботева Ви канят на Трета среща-разговор с българския бизнес на 22 март 2018 г., от 18.30.00 до 20.00 ч. на адрес: MAGURA Bulgarian Collective Space, 415 W.Golf Rd. #7, Arlington Heights IL 60005.

 

Целта на срещата е предоставяне на информация за възможностите за развиване на бизнес проекти в България и САЩ, както и да се даде отговор на често задавани въпроси в областта на двустранните търговско-икономически отношения между България и САЩ. На срещата ще присъства и представител на Отдела за бизнес развитие към окръг Куук (Michael Jasso,Bureau Chief, Bureau for Economic Development, Cook County), който ще представи възможностите, които администрацията на окръг Куук може да представи на бизнеса.

Ще бъде спазена и вече утвърдилата се традиция по време на срещата да се представят местни български компании. По този начин ГК – Чикаго съдейства за подпомагане на търговско-икономическите контакти вътре в общността. Ако желаете Вашият бизнес да бъде представен на следващата (четвърта) среща-разговор, която ще се проведе през втората половина на 2018 г., можете да се свържете с г-жа Теодора Ботева на телефон (312) 383 8889.

Вход свободен, без покани!

Моля, потвърдете Вашето присъствие на телефон (312) 383 8889.

 

Генерално консулство на Р. България в Чикаго

Политика за използване на личните данни и бисквитки при използване на сайта