Новини
Заповядайте на представянето на книгата „Твоят глас може да промени живота ти“
06.06.2023

Изпълнителна агенция за българите в чужбина организира и отправя покана към всички любители на четенето. Очакваме ви на премиерата на книгата „Твоят глас може да промени живота ти“ на нашата сънародничка от остров Сицилия, Италия - Дими Йорданова Командучи. Събитието ще се проведе на 09.06.2023 г. (петък) в Национална библиотека „Св. Св. Кирил и Методий“, на Терасата на втория етаж – домакин на събитието. Начало на премиерата е от 17:00 часа с вход – свободен.

Дими Йорданова Командучи е първият гласов коуч в България. Тя работи в областта на стратегическата комуникация, личностното развитие и културната медиация от 25 години. Специализира VOCE&COACH в Италия, където живее и работи през последните 20 години. Притежава дългогодишен опит в областта на психологията, психотерапията, хипнотерапията, коучинга и емоционалната интелигентност. В частната практика работи с клиенти от корпоративния свят, сферата на политиката и образованието, медиацията, медицината, естетиката, а също е и лектор в областта.

За авторката това е втора книга, с която иска да приветства, читателите, да обърнат внимание на своя глас, като възможност за успех и развитие към по-добър живот.

Книгата ще ви научи как чрез гласа си да създадете своя емоционален стил на общуване; ще ви накара да се замислите колко е важен всъщност вашия глас и ако вие сте говорещия, колко е важно значението му. В книгата нашата сънародничка представя иновативния метод за комуникация DIYO® , който е създала, а програмата по която провежда обучение с метода е акредитирана от EAAP (European Association of Applied Psychology).

Знаехте ли, че чрез силата на гласа може да се засилва чувството за доверие и сигурност в това, което трябва да кажете в различни ситуации и контексти? А предполагали ли сте, че не е толкова важно какво казваш, а как го казваш? Любопитни ли сте да разберете какво означават термините – вокален далтонизъм; емпатийна комуникация и как гласът е пряко свързан със сърцето и допринася за създаването на психофизиологична кохерентност, ако да, то представянето на тази книга ще бъде истинско изживяване за вас, вашите възприятия и сетива.

Повече за книгата можете да видите тук:

https://diyo-coach.com/tvoyat-glas-mozhe-da-promeni-zhivota-ti/

Снимки: Дими Йорданова – Командучи; дизайнер – Арсения Христова

Политика за използване на личните данни и бисквитки при използване на сайта