Новини
Конкурс за художници с тема Криворазбраната цивилизация организират в Нидерландия
19.04.2024

До всички артисти и любители на изкуството в Нидерландия предстои прекрасна възможност да развиете творческия си дух и да споделите своите произведения на изкуството с по-широка публика! Тема на изложбата за предстоящата Гала вечер е „Криворазбраната цивилизация“.

С тази изложба като част от Пролетната гала на 24 май 2024 г. целта е да представим изкуството на български студенти и артисти пред разностранна публика в Грьонинген. Темата е със свободна и обширна интерпретация, целяща да транспортира публиката, да препрати към дадените преживявания или да замисли обществото по различни въпроси. Може да изпратите вече готови творби или да изготвите такова целенасочено.

Максималният брой творби, които можете да изпратите за ревизия, е 5, от които ще изберем до 3, които да бъдат част от изложбата.

Формулярът може да се изпрати многократно, в случай че искате да допълните кандидатурата си на по-късен етап.

Програмата осигуряване и организиране на базар. Който има желание за участие може да заяви интерес. Детайлите и поканите за участие в базата ще бъдат изпратени на по-късен етап.

Краен срок: 1 май 2024 г.

Избор на творби: до 8 май 2024 г.

Краен срок за получаване на готовите произведения: 20 май 2024 г.

Формуляр за записване: Натисни за да изтеглиш формат

Изтеглете формуляра за участие и го изпратете попълнена на bulgariansociety.gro@gmail.com с тема Gala Exhibition Submission. Прикачете снимките и/или видеото.

Source: https://bulgariansociety.nl/gala

Текст и снимка: Български Хъб Ейнднховен

Политика за използване на личните данни и бисквитки при използване на сайта