Career Show 2022 20 септември – Sofia Event Center
19.09.2022

20 СЕП 2022 | Sofia Event Center

21 СЕП 2022 | онлайн

Career Show 2022

Водещото кариерно експо за квалифицирани кадри.
100+ работодатели, 4000+ кандидати, 40+ съпътстващи активности.

Регистрация за кандидати!

https://careershow.bg/expo/

 

 

 

Регистрацията през сайта е задължителна

 

Интересувате се от участие като изложител?

Срещнете се на живо и онлайн с
топ работодателите на България

Независимо дали сте в България или в чужбина, вече можете да намерите мечтаната работа като се срещнете лично със 100+ топ работодатели на България.

 

Програма на събитието

Участвайте във вдъхновяващи и полезни лекции, дискусии и активности за кариера и личностно развитие. Нашите лектори ще споделят с вас своите съвети и насоки за професионален успех!

https://careershow.bg/expo/

 

 

Програма на събитието

Някои от темите на лекторите:

Моите съвети за успех на интервю (след като интервюирах 500+ топ кандидати)

Александър Йорданов ще ни разкаже какво всъщност търсят работодателите и как се опитват да го намерят (различните видове и кръгове на интервюта), как да се подготвите за различните кръгове от процесанпо подбор и кои са Do’s & Don’ts по време на интервю за работа.

3-те урока на Левон Хампарцумян

В тази сесия Левон Хампарцумян ще ни разкаже за своя път във финансовия свят и какъв е неговият ключ към успеха. През какви препятствия е преминал и кои са 3-те най-ценни урока, които е научил – всичко това и още ценни съвети за света на бизнеса, ще научим по време на лекцията на успелия банкер.

Технологиите в споделената икономика

Стефан Спасов ще разкаже в своята сесия за трансформацията на модела на собственост към модела на споделената икономика и мобилността като услуга.

Бъдещето на труда започна вчера. Готови ли сме за него?

Пандемията от КОВИД-19 ускори значително процеси в областта на труда, които бяха вече започнали. Пейзажът на трудовата дейност в целия Европейски съюз значително се промени. Умението за бърза адаптация ще създаде много нови възможности и обратното – липсата на такава ще предизвика нови дълбоки обществени разделения и проблеми. В своята сесия Ивайло Калфин ще представи някои резултати и изводи от изследванията на Еврофонд от последната година в тази област.

Какви умения са нужни, за да бъдеш успешен в бързо растяща кампания?

Иван Александров ще разкаже от личен опит какви умения притежава успешния човек и какво е нужно, за да можем да се развиваме в една бързо растяща компания. Ще сподели за неговия път и кои са качествата, които са му помогнали по време на неговото кариерно развитие.

 

Политика за използване на личните данни и бисквитки при използване на сайта