Регистър на организациите на
българи по смисъла на ЗБЖИРБ
Съобщения за медии
Кариерно изложение за българите в Германия
22.03.2016

 

На 16 април т. г. във Франкфурт  за втори път ще се състои кариерно изложение за българи с опит в чужбина. Форумът се организира от сдружение „Български кариерен форум”, зад което стои сплотен екип от мотивирани млади българи от различни точки на Европа, но обединени от една идея. Представители на организацията в момента могат да бъдат открити в България, Великобритания, Германия, Дания, Швейцария и Испания.

Ето съобщението на организаторите:

За втора поредна година ви каним на единственото по рода си кариерно изложение за българи с опит в чужбина на 16-ти април във Франкфурт. Срещнете се с топ работодатели от България и открийте възможностите за реализация у дома. Запишете се за участие в събитието, и научете повече за работната среда в България.

Спонсори на събитието са VP Brands International, Melexis, Sutherland Global Services. Някои от другите компании, с които ще можете да се срещнете, са IBM, Уникредит Булбанк, Software AG, AIG, VMWare, Accedia, Procredit Bank, Easy Consult, Заедно в час, Lidl, ИФД Инженеринг Джойнт Венчър и др.

Събитието е със задължителна предварителна регистрация. За безплатна регистрация създайте си профил на сайта ни, качете своето CV и заявете участие на събитието:
https://bgcareersfair.com/

За повече информация:
http://bgcareersfair.com/
https://www.facebook.com/events/1718321441715370/
info@bgcareersfair.com

 

 

 

СЪБИТИЯ
ЗА МЕДИИТЕ
Още съобщения
© 1998-2018 Aba.government.bg. Всички права запазени.