Регистър на организациите на
българи по смисъла на ЗБЖИРБ
Съобщения за медии
Втора годишна дизайн конференция
26.11.2015

ПОКАНА ЗА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ

Уважаеми дами и господа,

Асоциация на интериорните дизайнери в България в партньорство с Държавната Агенция на българите в чужбина и Националния дворец на културата (НДК)  имат удоволствието да Ви поканят да вземете участие в пресконференция по повод провеждането на ВТОРА ГОДИШНА ДИЗАЙН КОНФЕРЕНЦИЯ.

Заповядайте на 30 ноември 2015 г. (понеделник) в 11:00 ч. в ПРЕСКЛУБ – НДК – София,
(пл. „България“ 1).

Целта на събитието е да представи предстоящата Втора годишна конференция на интериорните дизайнери, която ще се проведе на 03 декември в зала 6 на НДК.

 

Годишните конференции, организирани от Асоциацията на интериорните дизайнери в България (АИДБ) имат за цел да засилят усещането за общност между интериорните дизайнери – млади и доказани професионалисти с многогодишен опит; да се регламентира професията на интериорния дизайнер у нас, както и да се създадат условия за реални срещи между инвеститори и дизайнери и да се създадат конкурентни условия за представяне и избор. Големият интерес, който показаха организираните досега от АИДБ лекции и дискусии наложи необходимостта от иницииране на срещи за обмяна на творчески похвати между интериорните дизайнери в страната и техните български колеги в чужбина

Първата част на Втората дизайн конференция ще включи дискусии по важни за професията и дейността на интериорния дизайнер теми – „Хоби или професия е интериорния дизайн“,  „Къде е мястото на интериорния дизайн в инвестиционното проектиране“, „Ценоразпис на дизайнера - методика, минимални и максимални цени“ и „Евро пари за дизайнери“. В нея ще вземат участие практикуващи дизайнери, преподаватели по дизайн, както и представители на общинската и държавна администрация. Модератор ще е г-жа Гена Събева, председател на АИДБ.

Във втората част на конференцията своят опит в международни проекти ще споделят Светослав Тодоров, STUDIO MODE (Носител на световните призове за „Restaurant and Bar Design Awards“ – „BEST BAR“ и „EUROPE“  за заведението „GRAFITTI“ във Варна), арх. Елиа Недков (Носител е на много награди, някои от които "Polydecor Design Award", "DuPont Corian" за храна и кафе-бар и др.) Георги Георгиев - изследовател на процеса на дизайн, който живее и работи в Япония, както и художникът и главен дизайнер на „АРТ Студио СЛАБАК“ Маями - Мария Слабакова.

 

 

 

В пресконференцията ще вземат участие г-жа Гена Събева, председател на АИДБ, Димитър Владимиров – зам. председател на ДАБЧ, Снежана Йовева-Димитрова – Ръководител Направление „Стратегическо развитие, външни комуникации и продуцентски център“ към НДК, Георги Василев – маркетинг мениджър на ОРГАХИМ (златен спонсор на конференцията), Моника Костадинова – PR  мениджър на ИДЕАЛ СТАНДАРТ (златен спонсор на конференцията) и Диляна Иванова – търговски директор на БОРСА ЗА МАТРАЦИ ВИТ (златен спонсор на конференцията).

За допълнителна информация:
Надежда Ванева
Медийни партньорства и комуникации на Втората годишна конференция на интериорните дизайнери -
eventA Communications, part of 3CON Group
0885373914
,

pr@eventa.bg

 

 

Основен партньор на конференцията е Държавната Агенция на българите в чужбина. Събитието се реализира с подкрепата на компаниите ОРГАХИМ, ИДЕАЛ СТАНДАРТ, БОРСА ЗА МАТРАЦИ ВИТFEYDOM, GALA Collezione, Smartity, Мебелна палата ЛАЗУР,  печатница БУЛГЕД и европейски водещ дистрибутор на хартия, материали за опаковане и продукти за широкоформатен печат за професионалисти - АНТАЛИС БЪЛГАРИЯ

Партньори са организации, чието мнение и становище ще е от голямо значение в дискусиите по време на конференцията – ДИБЛА (Виртуално сдружение на дизайнери на мебели и интериор), ЧЕРГА (Българска Дизайнерска Група) и Интер Експо Център - организатор на специализираните изложения ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ, Лесотехническия университет в София, УАСГ, НБУ, ТУ Русе, НХА, Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост и Български (БКДМП), Български Мебелен Клъстър.

Медийни партньори на събитието са сп. НАШ ДОМ, Списание "Още за КЪЩАТА" , CITYBUILDHOME.BGKAFENE.BG, АРТ ЛЕКСИКОН, FAKTI.BG, iNEWS.bg, NOVINITE.BG, FM+ Radio, b2b Media

 

Всичко за програмата, участниците и билетите можете да намерите
на
официалната страница на конференцията и в страницата на събитието във Facebook .

 

 

СЪБИТИЯ
ЗА МЕДИИТЕ
Още съобщения
© 1998-2018 Aba.government.bg. Всички права запазени.